جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

درمان ایمپلنت در گیشا

درمان ایمپلنت در گیشا

مراحل انتظار بیماران در درمان ایمپلنت در گیشا چیست؟ درمان ایمپلنت چگونه انجام می شود؟

ایمپلنت های دندانی ریشه های دندان مصنوعی ساخته شده از تیتانیوم هستند که جایگزین دندان های از دست رفته و در استخوان فک قرار می گیرند. ایمپلنت ها در استخوان فک قرار می گیرند و انتظار می رود با استخوان ترکیب شوند. سپس دندان هایی که شبیه دندان های طبیعی هستند روی آن قرار می گیرند. هیچ تفاوتی بین دندان های طبیعی فرد از نظر عملکرد و ظاهر وجود ندارد.

درمان ایمپلنت که یکی از موثرترین درمان‌های دندانپزشکی در سال‌های اخیر است، ممکن است در برخی از بیماران ۱ تا ۳ ماه یا حتی بیشتر طول بکشد. نتایج موفقیت آمیز زمانی حاصل می شود که توسط دندانپزشک متخصص ایمپلنت انجام شود و بیمار سال ها بدون هیچ مشکلی از دندان های خود استفاده کند. بیایید نگاهی دقیق تر به نحوه انجام درمان ایمپلنت و مراحل درمان ایمپلنت داشته باشیم.

 

 

قبل از درمان ایمپلنت دندان چه باید کرد؟ مراحل درمان ایمپلنت

قبل از پاسخ به سوال شما در مورد نحوه انجام درمان ایمپلنت، لازم است در مورد بررسی های قبل از درمان که مهمترین مرحله در کاربردهای ایمپلنت هستند صحبت کنیم. زیرا داشتن شرایط مناسب برای درمان ایمپلنت برای بیمار مهم است. در طی مراحل درمان ایمپلنت، ابتدا وضعیت سلامت عمومی بیمار مورد سوال قرار می گیرد.

سپس برای تعیین محل و نحوه کاشت ایمپلنت از فیلمی که فک بالا و پایین را نشان می دهد و توموگرافی کامپیوتری حجمی که ساختار استخوان را به صورت سه بعدی نشان می دهد استفاده می شود. اندازه گیری دندان ها و فک انجام می شود. پس از انجام تمام آنالیزها، طرح درمان تهیه می شود و بیمار از تعداد دندان های جایگزین و وضعیت استخوان فک و دندان مطلع می شود.

در برنامه ریزی انجام شده قبل از درمان ایمپلنت، بیمار از انواع ایمپلنت های دندانی نیز مطلع می شود. ایمپلنتی که باید ترجیح داده شود مشخص می شود. درمان ایمپلنت بیمار در روز و ساعت توافق شده آغاز می شود.

ممکن است پزشک ایمپلنت در حین مراجعه به درمان از بیمار بخواهد که چند روز قبل از جراحی برای احتیاط از آنتی بیوتیک استفاده کند، در صورت بی حسی موضعی روز جراحی صبحانه بخورد و در روز جراحی چیزی نخورد. از بی حسی عمومی استفاده می شود. سپس بیمار برای مراحل درمان ایمپلنت در عمل قرار می گیرد.

درمان ایمپلنت در گیشا

جراحی ایمپلنت چگونه انجام می شود؟

درمان ایمپلنت با چهار روش مختلف انجام می شود:

  • درزدار و بخیه دار
  • بدون درز و بخیه
  • تک مرحله
  • دو مرحله ای

در صورتی که ساختار استخوانی بیمار تحت درمان ایمپلنت مناسب باشد، فقط لثه به اندازه ناحیه ای که قرار است کاشت شود برداشته می شود و روش بدون درز اعمال می شود. درمان ایمپلنت با بخیه پرکاربردترین روش است. پس از بی حسی موضعی، لثه بریده شده و ایمپلنت گذاشته می شود و بخیه می شود

برای کسانی که کنجکاو هستند که چگونه درمان ایمپلنت انجام می شود، مراحل درمان ایمپلنت به شرح زیر است:

مرحله اول: برای درمان ایمپلنت، ابتدا بیمار با بی حسی برای عمل آماده می شود. ناحیه درمان تمیز می شود و دندان ها کشیده می شوند. استخوانی که قرار است با ایمپلنت گذاشته شود از طریق یک برش نمایان می شود. سوراخی در استخوان ایجاد می شود و ایمپلنت پیچ می شود. ایمپلنت با لثه پوشانده شده و ناحیه بخیه زده می شود. همچنین می توان یک پروتز موقت روی دندان از دست رفته قرار داد. به عنوان مراحل درمان ایمپلنت، با اولین آماده سازی مواجه می شویم.

مرحله دوم: پس از مرحله اول، باید منتظر رشد استخوان فک و ادغام آن با سطح ایمپلنت دندان بود. بسته به شرایط بیمار، این دوره ممکن است تا شش ماه طول بکشد.

مرحله سوم: در صورت نیاز به حمایت پس از تکمیل فرآیند رشد استخوان در طول درمان ایمپلنت، اباتمنت به ایمپلنت دندانی متصل شده، با بافت لثه پوشانده شده و بخیه می‌شود. پس از حدود ۲ هفته، این ناحیه بهبود می یابد.

مراحل درمان ایمپلنت

مرحله چهارم: در مرحله چهارم لیست مراحل درمان ایمپلنت ما، قالب های دهانی گرفته می شود و تصمیم گرفته می شود که یکی از دندان های متحرک، ثابت یا مصنوعی متشکل از ترکیبی از هر دو انجام شود.

مرحله پنجم: در نهایت، تاج باید در طول فرآیند درمان ایمپلنت پوشیده شود. دندان مصنوعی با پیچ یا چسب زدن در جای خود قرار می گیرد. پس از درمان، دندان تا چند هفته به جای خود عادت می کند.

کاربردی ترین روش برای درمان ایمپلنت کشیدن دندان و قرار دادن بلافاصله ایمپلنت در فضای ایجاد شده است. نیازی به بخیه یا عمل جراحی ندارد. در تکنیک بسته از لیزر بدون باز کردن فلپ استفاده می شود و با ایجاد حفره ایمپلنت قرار می گیرد.

این یک روش راحت و بدون درد است. برای مینی ایمپلنت، استفاده مستقیم روی مخاط انجام می شود. روش کلاسیک جراحی، درمان ایمپلنت است که مراحل آن را در بالا ذکر کردیم. بسته به شرایط بیمار، دندانپزشک تشخیص می دهد که کدام روش مناسب خواهد بود. همچنین می توانید اطلاعات دقیقی در مورد مراحل درمان ایمپلنت از پزشک خود دریافت کنید.

پس از اتمام مراحل درمان ایمپلنت، پروتزها باید در انتها به ایمپلنت متصل شوند. بسته به روش ترجیحی و سن فرد، به طور کلی انتظار می رود که ایمپلنت بین ۳ تا ۶ ماه بماند. هنگامی که لثه آماده شد، پروتز قرار می گیرد. بیمار می تواند بلافاصله استفاده از پروتز را شروع کند.

 

مدت زمان درمان ایمپلنت در گیشا چقدر است؟

برای کسانی که می گویند درمان ایمپلنت در گیشا چقدر طول می کشد. لازم به ذکر است که سلامت عمومی دهان، دندان و فک بیمار، تعداد دندان های کاشته شده، درمان مورد نیاز با ایمپلنت مهم است. درمان ایمپلنت که به طور متوسط ۶ تا ۹ ماه طول می کشد، بسته به تجربه پزشک و روش های مورد استفاده ممکن است متفاوت باشد. درمان ایمپلنت ممکن است طولانی‌تر یا کوتاه‌تر طول بکشد.

سعی کردیم به سوال شما در مورد نحوه انجام درمان ایمپلنت پاسخ دهیم. اگر می خواهید در مورد درمان ایمپلنت در گیشا و کاربردهای ایمپلنت کارشناسان ما اطلاعاتی کسب کنید، می توانید با دستیاران دندانپزشکی ما تماس بگیرید.

آیا محدودیت سنی برای ایمپلنت در گیشا وجود دارد؟

ایمپلنت یک روش درمانی برای تکمیل دندان های از دست رفته در دهان است. در درمان ایمپلنت، پیچ های ساخته شده از تیتانیوم در استخوان فک جایی که دندان از دست رفته است قرار می گیرد. پس از قرار دادن پیچ ها، پروتزهای دندانی با عمل جراحی روی پیچ ها قرار می گیرند.

اگر قصد دارید درمان ایمپلنت را شروع کنید، این سوال که آیا محدودیت سنی برای ایمپلنت وجود دارد ممکن است شما را گیج کند. اگر نمی دانید که ایمپلنت چند ساله است، آیا محدودیت سنی برای ایمپلنت وجود دارد، می توانید به مقاله ما نگاهی بیندازید.

 

درمان ایمپلنت

آنچه برای درمان ایمپلنت در گیشا مورد نیاز است این است که بیمار رشد استخوان را کامل کرده باشد!

هیچ پاسخ روشنی برای این سوال وجود ندارد که ایمپلنت در چه سنی برای بیمار گذاشته شود. پاسخ به این سوال به نیاز بیمار و ساختار استخوان فک بستگی دارد. هیچ محدودیت سنی برای ایمپلنت وجود ندارد. نکته مهم این است که بیمار رشد استخوان را کامل کرده است. رشد استخوانی افراد در سنین نوجوانی ناقص است. به همین دلیل، شروع درمان ایمپلنت برای افراد در سنین نوجوانی درست نیست.

اگر فکر می کنید کاشت در چه سنی ساخته می شود، نکته مهم برای درمان ایمپلنت این است که رشد استخوان بیمار کامل شده باشد. به عبارت دیگر، پس از نوجوانی، ایمپلنت را می توان در هر سنی انجام داد. رشد استخوان معمولاً در سن ۱۶ سالگی در دختران و ۱۸ سالگی در پسران کامل می شود. با این حال، تکمیل رشد استخوان ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. در این مرحله می توانید در نتیجه معاینه توسط دندانپزشک دقیق ترین اطلاعات را بیاموزید.

هیچ محدودیت سنی برای ایمپلنت وجود ندارد. درمان ایمپلنت را می توان برای بیماران مسن نیز اعمال کرد. به طور کلی، بیماران مسن به دلیل افزایش از دست دادن دندان، بیشتر به درمان ایمپلنت نیاز دارند. اگر سلامت عمومی بیمار خوب باشد و استخوان کافی در استخوان فک وجود داشته باشد، درمان ایمپلنت در هر سنی قابل انجام است. هیچ محدودیت سنی بالایی برای ایمپلنت وجود ندارد.

در بیماران مسن، برخی اختلالات ممکن است از درمان ایمپلنت جلوگیری کند یا طول درمان را طولانی کند. دیابت، فشار خون بالا و بیماری قلبی ممکن است بر نتیجه موفقیت آمیز درمان ایمپلنت تأثیر بگذارد. علاوه بر این، سیگار کشیدن بیش از حد، چربی خون و اختلالات انعقادی نیز از عواملی هستند که بر روند ایمپلنت تاثیر می گذارند. اینکه آیا درمان ایمپلنت برای بیماران مسن مبتلا به چنین بیماری هایی امکان پذیر است یا خیر، تنها با نتیجه معاینه مشخص می شود.

درمان ایمپلنت

 

هیچ محدودیت سنی در سنین بالا برای ایمپلنت وجود ندارد!

ایمپلنت در گیشا یک روش درمانی است که به افراد دندان های سالم و زیبایی می دهد. پاسخ به این سوال که درمان ایمپلنت در گیشا در چه سنی انجام شود کاملاً به این بستگی دارد که آیا بیمار رشد استخوان را کامل کرده است یا خیر.در دوره نوجوانی باید فقط برای درمان ایمپلنت کمی منتظر رشد کامل استخوان ها شد.

ایمپلنت را می توان برای همه بیمارانی که از سلامت عمومی خوبی برخوردار هستند و استخوان سالم و قوی در دهان دارند، انجام داد. اگر در نظر دارید درمان ایمپلنت را شروع کنید، دندانپزشک شما تصمیم می گیرد که آیا این درمان برای شما مناسب است یا خیر. به همین دلیل توصیه می کنیم بدون معطلی از دندانپزشک خود وقت بگیرید و معاینه شوید.

 

مزایای درمان ایمپلنت چیست؟

 

به دلیل حمایت از دندان‌های سالم در درمان‌های بریج و روکش که اغلب قبل از ایمپلنت استفاده می‌شود، دندان‌های مجاور تا حد زیادی آسیب دیدند. حتی از این منظر مزیتی که ایمپلنت برای دندانپزشکان و بیماران دارد بسیار مهم است.

تا امروز چیزی در مورد معایب نشنیده‌ایم، ایمپلنت دندان همیشه سودمند به نظر می‌رسد و بیماران واقعاً راضی هستند، مثلاً بیماری که ۸۴ سال داشت، ۵۰ سال  از دندان مصنوعی استفاده می‌کرد استخوان‌های فک خیلی نازک بود، سه ایمپلنت در قسمت قدامی استخوانش گذاشتیم و خیلی خوشحال شد، بیمار به ما گفت که بار دیگر می‌تواند با آسودگی گردو و فندق بخورد، البته نه برای شکستن پوست آن‌ها، بلکه برای خوردن مغز آنها.

 

– به شکل دندان طبیعی است.

– امکان جویدن کامل را ممکن می‌کند (عملکرد جویدن را بهبود می‌بخشد).

– ظاهر زیبایی شناختی بهتری دارد.

– با تکمیل عملکرد جویدن، می‌توانید سالم غذا بخورید.

– اعتماد به نفس بالا با دندان‌های سالم و زیبا.

معایب درمان ایمپلنت دندان چیست؟

معایب درمان ایمپلنت دندان چیست؟

 

این واقعیت که دندان ایمپلنت به اندازه دندان واقعی شما قوی است، وضعیت بسیار رضایت بخشی برای بیماران است. با این حال، برخی از بیماران قبل از انجام این کار تعدادی علامت سؤال در ذهن خود دارند. البته این هم طبیعی است که کنجکاو باشند و تحقیق کنند. ما به سؤالات کسانی که فکر می‌کنند کاشت دندان مضر هستند پاسخ می‌دهیم.

ایمپلنت یک کاربرد ساخته شده از جنس تیتانیوم است که هیچ گونه آسیب یا اثرات نامطلوبی بر بدن انسان وارد نمی‌کند. کسانی که می‌خواهند اطلاعاتی در مورد آسیب ایمپلنت دندان به دست آورند می‌توانند آسوده خاطر باشند. هیچ آسیبی برای دندان ایمپلنت وجود ندارد. روش کاشت برای اولین بار در دهه ۱۹۵۰ روی میمون‌ها آزمایش شد و نتایج تقریباً کاملی به دست آمد و با گذشت سال‌ها فهمیدند که دندان ایمپلنت یک تکنیک کامل است و شروع به اعمال آن شد.

مشاهده می‌شود که بیمارانی که با تکنیک ایمپلنت دندان از دست رفته را به دست آورده‌اند و اولین استفاده کنندگان از روش ایمپلنت هستند، ۳۰ سال است که از دندان‌های ایمپلنت خود استفاده می‌کنند. ایمپلنت هیچ ضرری ندارد، برعکس، کاربرد بسیار مفیدتر و آسان‌تری است. با کاشت ایمپلنت می‌توانید دندان‌های از دست رفته خود را به دست آورید.

آیا ایمپلنت مضر است؟ داشتن این افکار طبیعی است. در دنیای پزشکی در حال توسعه، هنوز یک جنبه از ایمپلنت وجود دارد که به یک عنصر بسیار مهم در دندانپزشکی تبدیل شده است. با این حال، مطمئن باشید که ایمپلنت به سلامت شما آسیبی نمی‌رساند. به همین دلیل می‌توانید با خیالی آسوده دندان‌های ایمپلنت خود را انجام دهید.

 

سؤالات متداول در مورد ایمپلنت:

۱.     ایمپلنت چیست؟

ریشه‌های دندان مصنوعی پیچی شکلی هستند که برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته به دلیل تروما، پوسیدگی، ریشه دندان یا دلایل پریودنتال استفاده می‌شوند. ایمپلنت‌های ساخته شده از تیتانیوم، ماده‌ای سازگار با بافت، بهترین جایگزین برای دندان‌های طبیعی هستند.

 

۲.     در چه شرایطی ایمپلنت باید اعمال شود؟

در صورت از دست دادن یک یا چند دندان، حتی تمام دندان‌ها از بین رفته‌اند، می‌توان ایمپلنت را اعمال کرد. نقص دندان‌های تک دندانی را می‌توان با پروتز بریج سنتی با کاهش دندان‌های مجاور درمان کرد، در حالی که می‌توان ایمپلنت را به صورت سالم و بدون دست زدن قرار داد و درمان کرد.

دندان‌های مجاور درمان بریج ثابت با دو یا چند ایمپلنت در بسیاری از دندان‌های از دست رفته انجام می‌شود. در صورت بی دندانی کامل، پروتزهای کامل به نام دندان مصنوعی کامل ساخته می‌شود. مشکلات جویدن، گفتار و چشایی که در پروتزهای کامل ایجاد می‌شود با درمان ایمپلنت برطرف می‌شود. می‌توان پروتز متحرک با پشتیبانی از ایمپلنت محافظه‌کارانه‌تری ساخت یا با افزایش تعداد ایمپلنت‌ها، پروتز بریج ثابت ساخت.

 

۳.     آیا می‌توان درمان ایمپلنت را برای همه اعمال کرد؟

درمان ایمپلنت را می‌توان برای هر فردی که رشد استخوانی کامل داشته باشد، حجم استخوان کافی داشته باشد، مشکل سلامت عمومی نداشته باشد یا توسط پزشک تحت کنترل قرار گرفته است، اعمال شود.

 

۴.     چه زمانی می‌توان از درمان ایمپلنت استفاده کرد؟

ایمپلنت‌ها را می‌توان به دنبال بهبودی محل کشیدن دندان پس از کشیدن دندان یا در همان جلسه کشیدن دندان اعمال کرد.

 

۵.     آیا درد در حین و بعد از ایمپلنت احساس می‌شود؟

کاشت ایمپلنت بدون درد و با بی حسی موضعی در آن ناحیه انجام می‌شود. بعد از عمل ممکن است درد خفیفی وجود داشته باشد که ممکن است پس از کشیدن دندان ایجاد شود. درد خفیفی نیز ممکن است به دلیل این واقعیت ایجاد شود به این دلیل که این روشی است که روی استخوان فک اعمال می‌شود.

 

۶.     کل زمان درمان چقدر است؟

یک روش درمانی ۲ مرحله‌ای در ایمپلنت دنبال می‌شود. مرحله اول قرار دادن ایمپلنت، مرحله دوم ساخت پروتز روی ایمپلنت است. عمل ایمپلنت برای ۱ ایمپلنت تقریباً ۱۵ دقیقه طول می‌کشد. یک دوره انتظار ۶ ماه پس از عمل وجود دارد تا اطمینان حاصل شود که ایمپلنت‌ها به طور کامل با استخوان فک ترکیب شده‌اند. پس از این، پروتز ایمپلنت دائمی در عرض ۱۰ روز ساخته می‌شود. در طول دوره نقاهت ۶ماهه می‌توان پروتز موقت ساخت.

 

۷.     مزایای درمان ایمپلنت چیست؟

مهم‌ترین مزیت آن این است که ظاهر زیبایی ارائه می‌دهد. این رژیم غذایی سالم و متعادل را فراهم می‌کند و به بیمار آزادی می‌دهد تا هر چه می‌خواهد بخورد؛ بنابراین بیماران زندگی اجتماعی شادتری دارند.

 

۸.     آیا ایمپلنت یک درمان تضمینی است؟

سلامت عمومی، ساختار استخوان و وضعیت دهان بیمار قبل از ایمپلنت توسط کادر دندانپزشکی از نظر بالینی و رادیولوژی ارزیابی می‌شود و مناسب بودن آن برای درمان تصمیم گیری می‌شود. ارائه ضمانت در تمام درمان‌های مرتبط با سلامتی درست نیست، اما ۹۰ تا ۹۵ درصد موفقیت در کاشت ایمپلنت بسته به تکنیک عمل، مناسب بودن استخوان و بهداشت دهان و دندان سالم بیمار قابل دستیابی است.

 

۹.     آیا ایمپلنت یک درمان گران قیمت است؟

با توجه به هزینه و نیاز به چندین روش طولانی مدت، هزینه بیشتری نسبت به خدمات معمول دندانپزشکی دارد.

 

۱۰.  چرا تکمیل دندان‌های از دست رفته ضروری است؟

 

اختلالات دستگاه گوارش که ممکن است به دلیل جویدن ناکافی و مشکلات زیبایی به دلیل کمبود دندان ایجاد شود، دلایلی است که تقریباً برای همه قابل تصور است. اما در مناطقی که دندان‌های از دست رفته وجود دارد، خطرات بسیار مهمی در مورد دندان‌های مجاور و استخوان فک وجود دارد. از آنجایی که استخوان فک در ناحیه دندان از دست رفته در حین جویدن تحریک نمی‌شود، تحلیل استخوان شروع می‌شود.

دندان‌های سمت راست و چپ دندان از دست رفته شروع به خم شدن به سمت این ناحیه می‌کنند. دندان‌های مقابل شروع به دراز شدن به سمت ناحیه از دست رفته می‌کنند. این حرکات در دندان‌ها می‌تواند به استخوان فک اطراف دندان نیز آسیب برساند. با توجه به این تغییرات، از دست دادن زودرس دندان ممکن است در دندان‌های اطراف ناحیه دندان از دست رفته رخ دهد. برای جلوگیری از این نوع از دست دادن دندان، دندان‌های از دست رفته باید تکمیل شوند.

 

 

۱۱.  آیا بدن من ایمپلنت را می‌پذیرد؟

 

اگرچه در نگاه اول ممکن است به نظر برسد که بدن واکنش آلرژیک به مواد ایمپلنت نشان می‌دهد، این عبارت عموماً برای همه مواردی که درمان ایمپلنت با شکست مواجه می‌شود استفاده می‌شود. ایمپلنت‌ها به طور کامل یا در نسبت بالایی از سنگ معدن تیتانیوم تولید می‌شوند.

تیتانیوم یکی از سازگارترین مواد برای بدن انسان است. به همین دلیل، این ماده‌ای است که نه تنها در دندانپزشکی، بلکه در جراحی مغز و اعصاب و جراحی‌های ارتوپدی نیز با موفقیت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عوامل زیادی بر موفقیت درمان‌های ایمپلنت تأثیر می‌گذارند. اول از همه، اشاره صحیح و برنامه ریزی صحیح بسیار مهم است. درمان‌هایی که به خوبی برنامه ریزی شده‌اند همیشه طولانی‌تر هستند. علاوه بر این، تجربه پزشک، سلامت عمومی بیمار، کیفیت ایمپلنت، پشتیبانی فناوری، تجهیزات باکیفیت، مراقبت خوب و ترمیم روی ایمپلنت‌ها از دیگر عوامل مؤثر در موفقیت هستند.

با در نظر گرفتن همه این عوامل، درمان‌های ایمپلنت یکی از موفق‌ترین و قابل‌اعتمادترین درمان‌ها با میزان موفقیت تقریباً ۹۸ درصد هستند.

 

۱۲.  چگونه از ایمپلنت مراقبت کنیم؟

 

در درمان ایمپلنت تک دندانی، مسواک زدن و نخ دندان کشیدن مانند دندان‌های طبیعی کافی است. در مواردی که بیش از یک دندان از دست رفته وجود داشته باشد، باید از محصولات ویژه‌ای که کف ترمیم را نیز تمیز می‌کنند، در درمان بریج روی ایمپلنت استفاده کرد.

در درمان فک‌های بدون دندان، بسته به تکنیک مورد استفاده باید از روش‌های مراقبتی متفاوتی استفاده کرد. در مواردی که از دندان‌های چینی یا پروتزهای پیچ دار استفاده می‌شود، در صورت لزوم می‌توان دندان‌ها را به طور کامل توسط پزشک خارج کرد و مراقبت‌های لازم را انجام داد.

پزشک معالج شما با توجه به نوع درمان روش‌های بهداشتی و مراقبتی ویژه را به شما خواهد گفت. مانند تمام درمان‌ها، معاینات معمول دندانپزشکی را نباید نادیده گرفت.